חצילים טבולים בצלחת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים טבולים תפוח אדמה. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו חמאה, פתיתי תפוחי אדמה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה די גרוע. ירקות טבולים בטוגנים, תפו " א טבל בתנור עוף מטוגן, ו תבשיל תפוחי אדמה (הידוע גם בשם תפוחי אדמה חמים) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). ממיסים חמאה בתבנית אפייה רדודה בתנור בזמן שהוא מתחמם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה, מלח ופלפל. לטבול פרוסות חצילים בתערובת הביצה, ולאחר מכן לטבול לתוך פתיתי תפוחי אדמה למעיל.
מניחים את הפרוסות המצופות של חצילים לתוך המנה החמאה החמה.
אופים במשך כ 20 דקות, או עד מכרז, הופך פעם אחת אחרי 10 דקות.