טאקו דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 3 . מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם לימונים, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
1
שים את הכוסברה, מיץ ליים, שמן זית כוס, בצל, שום, חלפיניו, אבקת שום, פפריקה, כמון, ומלח ופלפל בקערה של מעבד מזון.להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שים את המחית בקערה והנח בצד.קוצצים את ההליבוט לחתיכות קטנות. יבש היטב עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל.מחבת טחון מחבת עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תוסיף הליבוט. מבשלים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את תערובת הכוסברה ומבשלים עוד דקה כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
מחממים את טורטיות התירס במחבת יבשה חמה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את תערובת הדגים לטורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מקשטים עם כוסברה, סלסה, שמנת חמוצה, גבינה ואבוקדו.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.