קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
טאקו דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 3 . מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם לימונים, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.

הוראות

1
שים את הכוסברה, מיץ ליים, שמן זית כוס, בצל, שום, חלפיניו, אבקת שום, פפריקה, כמון, ומלח ופלפל בקערה של מעבד מזון.להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שים את המחית בקערה והנח בצד.קוצצים את ההליבוט לחתיכות קטנות. יבש היטב עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל.מחבת טחון מחבת עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תוסיף הליבוט. מבשלים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את תערובת הכוסברה ומבשלים עוד דקה כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6
מחממים את טורטיות התירס במחבת יבשה חמה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את תערובת הדגים לטורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מקשטים עם כוסברה, סלסה, שמנת חמוצה, גבינה ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

3ריבס, קצוץ טרי או קפוא1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו1חבורה2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית3ריבס, קצוץ טרי או קפוא2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית3ריבס, קצוץ טרי או קפואטורטיות תירסטורטיות תירס3ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת cotija (השתמשתי במונטריי ג'ק)גבינת cotija (השתמשתי במונטריי ג'ק)3ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם או שמנת חמוצהקרם או שמנת חמוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו2ציפורןצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך1(חוֹרֶף)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)הליבוטהליבוט1חלפיניוחלפיניו5מיץ מלייםמיץ מליים3ריבס, קצוץ טרי או קפואלייםליים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית, בתוספת 2 כפות לבישולשמן זית, בתוספת 2 כפות לבישול1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי3ריבס, קצוץ טרי או קפוא8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס3ריבס, קצוץ טרי או קפואסכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)3ריבס, קצוץ טרי או קפוא(צינור גדול)(צינור גדול)1קטןבצל לבןבצל לבן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.