טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו כמון טחון, בצל, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה, ו טאקו דגים עם בצל כבוש וצ'ילי (מתכונים דומים).
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
בואו להשרות 15 דקות.
4
בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני להביא בצל, חומץ, חלפיניו, וסוכר לרתיחה. מיד להסיר מן החום; תן מגניב. זרוק חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לחמם את הגריל גבוה. מבשלים את הדגים על חום עקיף במשך 8 דקות, או עד מבושל דרך. מתפרקים לפתיתים גדולים. מבשלים את הטורטיות על חום ישיר במשך 20 שניות בכל צד, עד רך מעט חרוך במקומות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
כדי להרכיב טאקו, עוף כפית על מרכז של כל טורטיה; העליון עם בצל כבוש ורדה סלסה. מקפלים צדדים של טורטיה מעל מילוי.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.