מתכון טאקו דגים מתובל עם רוטב ליים טרי מוכן תוך כ 30 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-5 מנות. במנה עיקרית זו יש 280 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלפיניו צ'ילה, יוגורט יווני, פילה דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכונים דומים: טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ובלאק חריף, טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת, ו טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת.
הוראות
1
מפזרים את שני הצדדים של פילה דגים עם תערובת תיבול טאקו.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
פילה דגים
2
מחממים שמן במחבת 12 אינץ ' עד חם. מבשלים דגים בשמן 6 עד 8 דקות מעל חום בינוני, הופך פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.