טאקו דגים יפני
המתכון טאקו דגים יפני יכול לספק את התשוקה היפנית שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 913 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם עצמות, שמן צמחי, סלט שומשום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מאיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח סינקו דה מאיו קפוא כמו קינוח. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טאקו דגים יפני, דג בגריל בסגנון יפני, ו נורווגית ויפנית כדורי דגים.
הוראות
יוצקים פונזו לשקית ניילון גדולה וניתנת לסגירה חוזרת.
להוסיף אלבקור, חותם תיק, ולהפוך דגים כדי מעיל. צמרמורת במשך שעה 1, מפנה פעם אחת.
להוסיף שמן ולהפוך שקית כדי מעיל דגים.
מחממים גריל לגבוה מאוד (550 עד 650). שמן בישול באח, באמצעות מלקחיים ו צרור של מגבות נייר משומן.
גריל דגים, מכוסה, מפנה פעם אחת, עד גריל סימנים מופיע ודגים הוא נדיר, 3 דקות. פורסים את אלבקור לרוחב. ממלאים טורטיות בסלט ודגים, ואז מעליהם טפטוף מאיו.
* מצא פונזו במעבר מזונות אסיה. חפש את אלבקור שנתפס על מוט או טרול. אם הטורטיות דקות מאוד, קנו כמות כפולה וערמו 2 לטאקו.