תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים עם פיקו דה גאלו. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 140 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 17 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך מלח גס, כמון טחון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו טאקו דגים עם פיקו דה גאלו, טאקו דגים עם רוטב צ'יפוטלה שמנת ופיקו דה גאלו, ו טאקו דגים בגריל פסטו עם אבוקדו פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת פילה דגים עם 1 כף שמן זית; מפזרים כמון, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פילה דגים
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2
ב 12 אינץ ' מחבת, חום נשאר 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה. מערבבים שום; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים פילה דגים; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.