קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

טאקו האהבה של נאצ'ו דינו

טאקו האהבה של נאצ'ו דינו
המתכון של נאצ'ו דינו טאקו של אהבה מוכן בעוד כ-3 שעות ו-45 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1326 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 107 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, פלפלים צ'ילי אנהיים, כרוב נאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו טאקו נאצ'ו עוף, פצצות נשימת הדרקון של דינו, ו טאקוס טאטור טוט עם רוטב גבינת נאצ'ו תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר לחץ
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
עבור רוטב tomatillo: על תבנית אפייה, לשלב את tomatillos, שום, פלפלים אנהיים, jalapenos ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
TomatillosTomatillos
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
טפטוף שמן זית על הכל ופגע בו במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
5
מניחים בתנור וצולים עד הירקות משחימים ורך, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים את קאיין, כוסברה, כמון, אבקת שום, חרדל יבש, אורגנו, פפריקה, טימין ו 1 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
אבקת חרדלאבקת חרדל
כוסברה.כוסברה.
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לקצץ את השומן העודף את התחת חזיר ובטן לחתוך לחתיכות 3-by 3-inch.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
3
שים את החזיר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת ספייס לשפשף על החזיר קצת בכל פעם לזרוק את החזיר כדי לוודא שכל חתיכה מצופה לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
חזירחזיר
5
בוא נשב.
6
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה. כאשר השמן מקבל סופר חם, להוסיף כמה חתיכות של חזיר ולשים צרוב נחמד על זה. חום את הבשר משני הצדדים ולהסיר מהמחבת. המשך לצרוב את חתיכות הנותרים של חזיר, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
כאשר כל חזיר הוא צרוב, לשים אותו בסיר הלחץ ולהוסיף את כל המיצים מהמחבת לתוך סיר הלחץ. אל תשכח להוריד את כל החלקים החומים מתחתית המחבת. זה נקרא חיבה וזה מלא טעם.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
מחבתמחבת
8
מוסיף את השום, פלפלים אנהיים, jalapenos ובצל. תערבבי אותו טוב ותגבירי את החום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
בצלבצל
9
כאשר הדברים תוססים ומתנדנדים ומתגלגלים, deglaze הסיר עם הבירה. (אתה לא הולך להיות הרבה מקום כדי להזיז בסיר סיר סיר לחץ שלך, אבל לקבל מרית או כף עץ שם למטה ולתת את החלק התחתון של הסיר גירוד טוב כדי לשחרר את החיבה מהתחתית כדי לקבל אותם לתערובת של פלפלים, חזיר, בצל ושום.) הכה את הסיר עם קמצוץ טוב של מלח וכמה פלפל, ואז לשים את תנור הלחץ על ומבשלים במשך 45 דקות. ואז לשחרר את האדים מתוך סיר הלחץ בזהירות רבה. (הערה: אנא עקוב אחר הוראות היצרן לכך.)
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
בירהבירה
מלאימלאי
חזירחזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
כף עץכף עץ
מריתמרית
1
הסר את טומטילו ופלפלים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את הגבעולים מן הטומטילו ומניח אותם בבלנדר עם הירקות הקלויים. לקרוע את כל העלים של חבורה של כוסברה ולהוסיף את זה לבלנדר. להתמזג עד חלקה. התאם את המרקם של הרוטב עם כמה כפות מים. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל. לשים במקרר לצנן ולהגדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
TomatillosTomatillos
ירקירק
תיבולתיבול
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
הסר את החזיר מתוך סיר הלחץ ומניח על תבנית אפייה. עם גב של מזלג וזוג מלקחיים, לגרוס את החזיר, ולערבב את הבטן ואת התחת יחד. זה צריך להיות קל לעשות לאחר סיר הלחץ עבד הקסם שלה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
תבנית אפייהתבנית אפייה
מלקחייםמלקחיים
4
עם כפית מחוררת, להסיר את הפלפלים, בצל ושום ולשים את כולם לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים שליש מהנוזל מכיריים הלחץ ומערבבים. השתמש בנוזל כדי להתאים את העקביות כך שיש לך רוטב שאינו עבה מדי. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים את צ ' וריסו עד השחמה ובישל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
במחבת חמה עם קצת שמן צמחי, להוסיף קומץ של חזיר מגורר במנות בגודל כסף דולר פנקייק. אנחנו רוצים לקבל קצת קרום בצד החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
שמן צמחישמן צמחי
קרוםקרום
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
במחבת אחרת מעל חום בינוני, לחמם את טורטיות אחד אחד לכסות עם מגבת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים ערימת חזיר פריך על 2 טורטיות מוערמות, ולאחר מכן עם 1 כפית של רוטב צ 'וריסו, כמה צ' וריסו, כמה כרוב מגורר, 1 כף של רוטב tomatillo וכמה גבינת Cotija מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
TomatillosTomatillos
טורטיהטורטיה
כרובכרוב
צ ' וריסוצ ' וריסו
רוטברוטב
חזירחזיר
5
מפזרים כוסברה, ואז להכות אותו עם לסחוט סיד וליהנות. זה נראה עבודה אינטנסיבית, אבל תאמין לי, הטעם יפוצץ סומבררו שלך!
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
לייםליים

מרכיבים

2פלפל צ'ילי אנהייםפלפל צ'ילי אנהיים2פלפל צ'ילי אנהיים, קצוץפלפל צ'ילי אנהיים, קצוץ1בירה מקסיקנית (עדיף בירה כהה)בירה מקסיקנית (עדיף בירה כהה)8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי11 קילו קישואים,קאייןקאיין16טורטיות תירס, לפחות.טורטיות תירס, לפחות.1חבילהגבינת Cotija, התפוררהגבינת Cotija, התפוררה11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש11 קילו קישואים,חרדל יבשחרדל יבש1חבורהכוסברה טרייהכוסברה טרייה1חבורהעלי כוסברה טריים, קצוציםעלי כוסברה טריים, קצוצים4ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'וריסו טחוןצ'וריסו טחון11 קילו קישואים,כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון2פלפלים חלפיניופלפלים חלפיניו2פלפלים חלפיניו, קצוציםפלפלים חלפיניו, קצוצים3ליים, לרבעיםליים, לרבעים1ראשכרוב נאפה, פרוס דק מאודכרוב נאפה, פרוס דק מאוד2(חוֹרֶף)שמן זית ועוד במידת הצורךשמן זית ועוד במידת הצורך11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטן חזירבטן חזיר907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תחת חזירתחת חזיר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי10tomatillostomatillos1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן צמחי, ועוד לפי הצורךשמן צמחי, ועוד לפי הצורך3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1בצל צהוב, קלופים ורבעיםבצל צהוב, קלופים ורבעים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.