קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

טאקו הודו עם עגבניות מתובלות

טאקו הודו עם עגבניות מתובלות
גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות פטיט, חזה הודו טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. מתכונים דומים: טאקו הודו חריף, אננס דאק Bulgogi טאקו (קוריאני אננס פיקנטי אננס BBQ עוף טאקו), ו טאקו עוף עם עגבניות חרוכות.

הוראות

1
מבשלים הודו הקרקע, בצל ושום על חום בינוני במחבת גדולה עד הבשר חום ובצל הוא רך; לנקז את השומן.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים עגבניות משומר לא מצוחצחים, עדשים, כמון ופלפל צ ' יפוטלה טחון. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
שמן פלפלשמן פלפל
עדשיםעדשים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3
כדי לשרת, כפית על תערובת בשר 1/4 כוס לתוך כל קונכיית טאקו. למעלה עם שמנת חמוצה, רומיין, גבינה, אבוקדו ו / או צנוניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
רומייןרומיין
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.