גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות פטיט, חזה הודו טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. מתכונים דומים: טאקו הודו חריף, אננס דאק Bulgogi טאקו (קוריאני אננס פיקנטי אננס BBQ עוף טאקו), ו טאקו עוף עם עגבניות חרוכות.
הוראות
1
מבשלים הודו הקרקע, בצל ושום על חום בינוני במחבת גדולה עד הבשר חום ובצל הוא רך; לנקז את השומן.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים עגבניות משומר לא מצוחצחים, עדשים, כמון ופלפל צ ' יפוטלה טחון. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
שמן פלפל
עדשים
¼ כפית אורגנו
3
כדי לשרת, כפית על תערובת בשר 1/4 כוס לתוך כל קונכיית טאקו. למעלה עם שמנת חמוצה, רומיין, גבינה, אבוקדו ו / או צנוניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.