טאקו העוף של פבליטו.
טאקו העוף של פבליטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 519 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 53 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו עוף פריך (טאקו דה פולו), טאקו עוף (טאקו דה פולו), ו אננס דאק Bulgogi טאקו (קוריאני אננס פיקנטי אננס BBQ עוף טאקו) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה, סורל, מיץ ליים, 1 כפית מלח, וסוכר בקערה עד בשילוב טוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מערבבים קמח, מאסה קרינה, אבקת אפייה, ו 2 כפיות מלח בקערה של מערבל לעמוד. בהדרגה לשפוך חמאה ומים לתערובת קמח תוך ערבוב במהירות הנמוכה ביותר; לערבב עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
להפוך את הבצק על משטח נקי, שטוח ללוש 3 עד 4 פעמים. בצק נפרד לתוך 1 1/2 כדורי אונקיה, לכסות, ולתת לנוח 1 שעה.
לחץ על כל כדור בצק במכבש טורטייה מרופד בנייר קלף או בניילון נצמד; העבר כל טורטיה לסדין אפייה.
קל מעיל מחבת ברזל יצוק עם 1/2 כפית שמן צמחי וחום על חום בינוני גבוה.
מניחים טורטייה במחבת ומבשלים עד מוזהב קלות, על 1 דקה לכל צד. חזור עם טורטיות שנותרו.
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת מעל חום גבוה. מערבבים עוף; לבשל עד השחמה סביב הקצוות, 4 עד 6 דקות. מערבבים בצל, כרוב, 1 כפית מלח ופלפל; להפחית את החום בינוני-גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב הוא נבול, 3 עד 5 דקות.
כפית תערובת עוף כרוב לתוך כל טורטייה, העליון עם שמנת חמוצה סורל, ומגישים.