טאקו לובסטר בסגנון פוארטו נואבו
טאקו לובסטר בסגנון פוארטו נואבו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך סלסה פריך אגסים, לובסטרים חיים, פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בוריטוס לובסטר פוארטו נואבו, תפוחי אדמה ממולאים בסגנון פורטוריקני, ו Arroz con Pollo, בסגנון פורטוריקני #SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה מאוד במי קרח. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לצלול 2 לובסטרים קפיצת ראש לתוך מים רותחים. לבשל 3 דקות (לובסטרים לא יהיה מבושל לחלוטין). בעזרת מלקחיים, מעבירים לובסטרים למי קרח כדי להתקרר. חזור על ההליך פעמיים נוספות עם lobsters הנותרים. באמצעות סכין קצבים כבדה או סכין גדולה, מיד לחתוך כל לובסטר לאורכו במחצית.
הסר את מערכת העיכול ושטוף משם ירוק tomalley. לפצח טפרים; להסיר בשר טופר.
מניחים בשר טפר בחללים בגוף.
מטאטא Preheat. מסדרים 6 חצאי לובסטר, צד בשר למעלה, על כל אחד 2 סדינים אפייה גדולים.
מברשת לובסטר בשר בנדיבות עם קצת חמאה מומסת. מטגנים 1 גיליון של חצאי לובסטר עד הבשר הוא פשוט אטום, על 3 דקות. חזור עם גיליון שני. סדר חצאי לובסטר על מגש.
אורז בכפית, בשר לובסטר וסלסה על טורטיות חמות. מקפלים את טורטיות ומגישים עם טריזי סיד.
טורטיות חמות במחבת ungreased מעל חום בינוני, על 1 דקה לכל צד (לא חום). ערם אותם על צלחת, ולכסות בניילון נצמד.