טאקו עוף עם מנגו-Salsan אבוקדו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 380 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבוקדו, עגבניות, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו, טאקו שרימפס עם סלסה אבוקדו מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו.
הוראות
1
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
שלב הראשון 4 מרכיבים; מערבבים 1/2 כפית מלח. לשפשף על עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלח
לשפשף תיבול יבש
3
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
5
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
7
בעוד טבחים עוף, לשלב מנגו והבא 6 מרכיבים (דרך jalapeo); מערבבים הנותרים 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מנגו
מלח
8
טורטיות חום על פי הוראות החבילה; למעלה עם עוף וסלסה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.