טאקו קובני תירס כחול
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכונים דומים: תירס קובני על קלח, תירס קובני, ו תירס בגריל על קלח עם טוויסט קובני.
הוראות
לטאטא יחד 3 כפות של שמן, מיץ תפוזים, שום אורגנו בתבנית אפייה, להוסיף את החזיר ולהפוך למעיל. לכסות ולשרות במקרר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מחממים את הגריל למחבת טחון גבוהה או לא דביקה עם כמה כפות של שמן קנולה על אש בינונית גבוהה על הכיריים.
הסר את החזיר מן המרינדה ומניח על הגריל. גריל עד חום זהוב מעט חרוך מעט מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז של רשם הבשר 150 מעלות F, על 12 עד 15 דקות.
הסר מהגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
להפחית את החום של הגריל בינוני.
מניחים את טורטיות על הגריל וגריל במשך כ 10 שניות לכל צד כדי להפוך גמיש.
הנח את הטורטיות על משטח שטוח. מחלקים את החומרים באופן שווה מעל 1 חצי של כל טורטייה. התחל עם 1 פרוסה של הגבינה, ואחריו בשר חזיר ואז כמה פרוסות של החזיר, כמה פרוסות של jalapenos ועוד פרוסה של הגבינה. מקפלים את החלק העליון של טורטייה על החומרים ולחץ על זה.
מברשת את צמרות של טורטיות עם כמה שמן הנותרים במקום על הגריל, שמן בצד למטה גריל עד חום זהוב קלות, לחיצה על טורטיות כדי לשטח, 3 עד 4 דקות.
מברשת את צמרות טורטיות עם שמן, להתהפך ולהמשיך צליה, לחיצה על טורטיות עד חום זהוב והגבינה נמסה.