קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

טאקוס פיקדילו (או אם מאויתים Pecadillo זה אומר

טאקוס פיקדילו (או אם מאויתים Pecadillo זה אומר
המתכון של טאקוס פיקדילו (או אם מאויתת Pecadillo זה אומר שאפשר להכין בערך שעה ו-5 דקות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מזה המנה מכילה בסביבות 22 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 454 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. רק כמה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן אם יש לכם בצל, פלפל ג'לפנו, אבקת צ'ילי וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אופייני למטבח המקסיקני. בכל הדברים בחשבון, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון רב של 67% . הציון הזה די טוב. פיקדילו טאקו , טאקו קריספי פיקדילו וסטייק פיקדילו טאקו רכים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שמים את השמן, הבצל, השום והתבלינים במחבת בינונית, מתבלים במלח ומבשלים על אש בינונית עד בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ-10 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהן ומרתיחים להסמכה, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את מרק הבקר והעוף, מכוונים את האש כך שהתערובת מבשלת ומבשלים עד שהבשר מבושל והתערובת מסמיכה, כ-15 דקות. מערבבים פנימה כוסברה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הרצון.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 אבוקדו הס, חתוכים לקוביותל-2 אבוקדו הס, חתוכים לקוביות
1 פלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחון1 פלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחון
פלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחוןפלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחון
(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)
1 1/2 כוסות גבינת צ'דר או מונטריי ג'ק מגוררת1 1/2 כוסות גבינת צ'דר או מונטריי ג'ק מגוררת
צ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'קצ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'ק
1/4 ראש רומיין או אייסברג, פרוס דק1/4 ראש רומיין או אייסברג, פרוס דק
רומן או קרחון, פרוס דקרומן או קרחון, פרוס דק
תריסר טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותתריסר טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותטורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
2
מעבירים לקערת הגשה ומכסים.
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
1
יוצקים מספיק שמן לטיגון לתוך מחבת קטנה כך שעומקה בערך 3/4 סנטימטר; לחמם על בינוני עד בינוני-גבוה. מחזיקים קצה אחד של טורטייה עם מלקחיים, מניחים את החצי השני בשמן, שומרים אותו שטוח עם מרית. מבשלים עד לפריכות, 30 שניות עד דקה. הפכו את הטורטייה וחזרו על הפעולה עם החצי השני, מחזיקים את הצד הראשון של הטורטיה בזווית כדי ליצור קליפה פתוחה, מבשלים כדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
תריסר טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותתריסר טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותטורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
3
שמים את הקיבועים והבשר בקערות אישיות ואת קונכיות הטאקו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
4
הגישו מעודדים את הסועדים שלכם לבנות טאקו משלהם, עם בשר במעטפת עם קיבועים מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור טאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אחוזת Marimar Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.