קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טארט גבינה ובצל

טארט גבינה ובצל
אם יש לכם קרם כפול סיר, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Cheeseboard sticks, Cheeseboard פסטה לאפות, ו סופלה Cheeseboard & סלט עונתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, החמאה והמלח בקערה של מעבד מזון, ואז דופק עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. להתיז 4 כפות מים קרים, ואז דופק לבצק. הפעל על משטח מקומח קלות, צורה לדיסק חלק, ולאחר מכן לעטוף וצינה לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מרדדים מאפה על משטח מקומח עד גדול מספיק כדי קו 23cm רופף תחתית פח טרט. קו הפח עם המאפה, משאיר כל בצק עודף תלוי. קו עם נייר אפייה, ולאחר מכן למלא עם שעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4
אופים על תבנית אפייה במשך 15 דקות. להוציא את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 10 דקות יותר עד הזהב חיוור מבושל. השתמש בסכין משונן כדי לקצץ את רמת הבצק עם הפח מנוחה הסכין שטוח על קצה הפח יעזור להשיג גימור אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
בעוד המאפה מבשל, לרכך את הבצל בשמן על חום בינוני במשך 10 דקות עד הזהב. מקציפים את הביצים והשמנת יחד, ואז מתבלים לפי הטעם. להתפורר גבינות קשות לקצוץ או למשוך את הגבינה שמנת לחתיכות קטנות. לפזר את הגבינה לתוך המאפה, להוסיף את הבצל, ואז לשפוך את תערובת הביצים. הפעל את התנור עד 160c / מאוורר 140C / גז 3 ואופים במשך 40 דקות עד שנקבע וזהוב קל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

טארט בצל ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.