טארט טאטין
טארט טאטין הוא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 609 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם תפוחים, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 31 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו טארט טאטין בטעם תה (טארט טאטין או ת ' 1), טארט טאטין, ו טארט טאטין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
להכנת המאפה, תנו לחמאה להתרכך לטמפרטורת החדר והכניסו למיקסר במהירות נמוכה. דופק למשך 2 שניות לפני הוספת הביצה ואחריה המים.
מערבבים מספר שניות ואז מוסיפים את המלח והקמח, תוך שמירה על 2 כפות בצד להוספה בהמשך למקרה שהבצק דביק מדי. עבדו מהר כי הגלוטן בקמח גורם לבצק להיות אלסטי.
עצור את המיקסר לפני שהבצק הופך לכדור. משטחים את המאפה ומעצבים עיגול ברוחב של כ -6 סנטימטרים.
מניחים את המאפה על צלחת, לעטוף אותו בניילון נצמד ולהשאיר במקרר במשך שעה 1 מינימום 24 שעות. זה מאפשר לגלוטן להירגע וכשאתה מרדד את המאפה הוא נשאר שטוח.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומפזרים על תבנית אפייה בגודל 10 אינץ'. מנערים מעליו את הסוכר ומוסיפים 2 כפות מים כדי שלא יתגבש. קרמל את הסוכר על ידי הנחת המנה על אש בינונית. בינתיים מקלפים את התפוחים, חותכים פנימה 2 ומסירים את הליבה.
חותכים אותם ל -4 חתיכות גדולות. לאחר שהחמאה והסוכר התקרמלו מורידים את התבנית מהאש.
הניחו את חתיכות התפוח אנכית על גבי הקרמל בתבנית האפייה, ודאגו למלא את החסר בחתיכות נוספות כך שייצמדו יחד במסה מוצקה.
מפזרים 2 כפות סוכר על התפוחים.
החזירו את המנה למפזר חום למשך 15 דקות על אש בינונית עד שהקרמל מתחיל לבעבע דרך התפוחים.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מרדדים את המאפה ומניחים מעל התפוחים שמקפלים אותו בקצוות. יוצרים 3 או 4 חורים בעזרת סכין ו -1 באמצע כדי להוציא אדים בעת האפייה.
אופים 20 דקות ואז נותנים לו לנוח 15 דקות. חשוב שתעשה זאת אחרת התפוחים יתפרקו כשאתה הופך אותם. קח צלחת ארוחת ערב והניח אותה על תבנית האפייה. הפוך אותו. הסר לאט את תבנית האפייה.
מגישים פושרים עם גלידת וניל, שמנת כבדה או קצפת.