טארט לימון ופרג
טארטלי לימון ופרג עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 475 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, לקשט: פרג זרעים, לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), לחם פרג לימון ללא גלוטן עם זיגוג דבש לימון, ו קמח קוקוס לימון פרג מאפינס עם זיגוג לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
דופק יחד קמח, ממתקים סוכר, מלח, ופרג במעבד מזון.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מקציפים יחד חלמון, מים, ומיץ לימון בקערה, ולאחר מכן מוסיפים למעבד ודופק עד שגושים בגודל אפונה טופס ובצק מחזיקים יחד כאשר סחוט. (הבצק יופיע מעט מתפורר.)
לחץ על בצק כוס 1/4 באופן שווה לתוך כל פגז טארט עם אצבעות מקומטות (הבצק יהיה לח) ו תחתית דקירה קלה עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -20 דקות.
שים פגזים על תבנית אפייה ואופים בשליש התחתון של התנור עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
העברה מתלה, כאשר פגזים הם רק מגניב מספיק כדי לטפל, בזהירות לשחרר קצוות עם סכין דק ולהסיר מחבתות.
מלא כל פגז עם 3 כפות לימון.
הכה יחד קרם עם ממתקים סוכר ומיץ לימון בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
העברת שקית מאפה עם קצה דקורטיבי וצינור על קרד (או ציפוי dollop עם כף).
פגזים עשויים להתבצע 2 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ונשמר במיכל אטום