טארט פטל קל
טארט פטל קל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך חמאה, מים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, עוגת פטל, ו עוגת אוכמניות - פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה בינונית.
להוסיף את החמאה ולזרוק עד מצופה. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 5 דקות.
טפטוף ב 5 כפות של מי הקרח ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד, נזהר לא overwork זה. (
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים תבנית אפייה על המדף בעוד התנור מתחמם. ממלאים קערה קטנה במים ומניחים אותה בצד.
הסר את הבצק מהמקרר ותן לו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהתרכך מעט, כ 5 דקות.
גזור 1 (14 אינץ ' ארוך) פיסת נייר קלף.
מניחים אותו על משטח עבודה ולאבק אותו קלות עם קמח.
הסר את הבצק מעטיפת הפלסטיק, הנח אותו על הקלף ואבק אותו קלות בקמח. באופן שווה לגלגל את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ', תיקון כל סדקים סביב הקצוות.
מעבירים את הבצק והקלף לתבנית אפייה שנייה ומקררים עד לתאריך מוצק, כ-20 דקות.כאשר הבצק מוכן, מניחים את הסוכר, קורנפלור, גרידת ליים, ומלח בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מוסיפים את פטל ומיץ ליים בעדינות לקפל כדי מעיל פירות יער.ערימת פטל במרכז הבצק מוכן, משאיר גבול 2-1 / 2 אינץ'. מקפלים את הקצוות של הבצק על פטל, משאיר 1/2 אינץ 'של שטח בין הקפל של הבצק ואת קצה המילוי לקפל את הבצק על כל 2 אינץ' כמו שאתה הולך, ולתקן כל קרעים (הקפד לאטום את כל החורים בבצק, או מיצי ברי לברוח ולשרוף בזמן הטארט אופה). בעדינות לדחוף את פטל עד מעט שטוח.
מברשת את קצה המאפה בקלילות עם מים ומפזרים אותו עם סוכר גס, אם שימוש.
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והעביר את הטארט ואת הקלף עליו.
אופים עד המאפה הוא זהוב ומיצי פטל מבעבעים, על 35 עד 40 דקות.
הסר מהתנור ותן לטארט להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל למשך כ -10 דקות.
הסר את הטארט ואת הקלף מתוך תבנית האפייה והחזר אותם אל מתלה החוט להתקרר, כ -20 דקות. לפני ההגשה, להסיר את הקלף.