טארט פטריות בר עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 1740 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו לקישוט: פטריות, פטרוזיליה שטוחה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו טארטלט בטעם אוכמניות בר, שמן שקדים וקרום מתוק, טארט פטריות מעורבות, ו טארט פטריות פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את שאלוט ושום, ערבוב כל הזמן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את הפטריות הקצוצות. מבשלים עד הפטריות להתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מעבירים את תערובת הפטרייה למעבד מזון ומוסיפים את גבינת העזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את השמן והפטרוזיליה. דופק עד שהתערובת מתאחדת. מתבלים במלח ופלפל ודופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
כפית פטריות מילוי לתוך קונכיות טרטלט ומניחים על תבנית אפייה.