טארט פטריות בר עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 1740 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו לקישוט: פטריות, פטרוזיליה שטוחה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו טארטלט בטעם אוכמניות בר, שמן שקדים וקרום מתוק, טארט פטריות מעורבות, ו טארט פטריות פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את שאלוט ושום, ערבוב כל הזמן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
3
מוסיפים את הפטריות הקצוצות. מבשלים עד הפטריות להתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מעבירים את תערובת הפטרייה למעבד מזון ומוסיפים את גבינת העזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את השמן והפטרוזיליה. דופק עד שהתערובת מתאחדת. מתבלים במלח ופלפל ודופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
דַק-
6
כפית פטריות מילוי לתוך קונכיות טרטלט ומניחים על תבנית אפייה.