טארט קרם פטל
טארט קרם פטל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, שמנת מתוקה, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, טארט קרם פטל, ו טארט קרם פטל.
הוראות
במעבד מזון, שקדים פולסים וסוכר מגורען עד הקרקע דק, להיזהר להפסיק לפני שהם הופכים לחמאת אגוז.
מוסיפים קמח ומלח ודופק להתמזג.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס. עם מנוע פועל, להוסיף ביצה, חלמון ביצה, תמצית שקדים מערבולת עד הבצק מגיע יחד.
לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית (לא בצדדים) של 10-in. מחבת טארט עם שפה נשלפת.
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר שפה.
במחבת קטנה, להביא 1 ב. של מים לרתיחה. שים שוקולד בקערת מתכת קטנה. הגדר קערה ישירות במים רותחים, לכבות את החום, ומערבבים עד נמס. מערבבים ב 2 כפות. שמנת.
מורחים שוקולד על קרום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח הנותרים 1/2 כוס קרם לפסגות המשרד. הכה בmascarpone, אבקת סוכר, ווניל.
מורחים על קרום מצופה שוקולד. סדר פטל על גבי.
מגישים טארט מיד או לכסות עם ניילון לעטוף להירגע עד לילה.