טארט קרם פטל דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 551 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . תמורת $1.59 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 2. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית שקדים, חמאה, סוכר קונדיטורים ופטל. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה לא כל כך מצוין. קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , טארט קוקוס שוקולד ו- Chavrie בצל אדום מקורמל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה עם תחתית רחבה, מפזרים ג'לטין מעל 1 כף חלב; לתת לעמוד 2 דקות. בסיר קטן מערבבים סוכר, קמח ומלח. טורפים פנימה בהדרגה את יתרת החלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמון ביצה; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של נוזל חם לתערובת הג'לטין. מערבבים עד שהג'לטין נמס; לחזור למחבת. מערבבים בעדינות פנימה תמצית. מכסים ומצננים לטמפרטורת החדר ללא ערבוב, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לקבלת קרום, בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר ומלח; מערבבים פנימה חמאה בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של שני 4 אינץ'. תבניות טארט עם תחתית נשלפת מצופה בתרסיס בישול.