לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרום אמריקאים, אז נסו את סביצ'ה האי עם בצל כבוש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 434 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפלי סראנו, צ'יפס טורטיה, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 42 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו בצל אדום כבוש, בצל כבוש, ו בצל כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדג לחתיכות הדומות לגודל הצדפות. זורקים בנפרד את פירות הים במעט שמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, לא קלופים וקצוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
במחבת מטגנת על אש גבוהה צורבים את הדגים והצדפות, כ-30 שניות מכל צד. האמצע עדיין צריך להיות גולמי. עבדו בקבוצות כדי שלא תצפו את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים פירות ים לתוך צלחת זכוכית מעיל עם מיץ לימון. זכוכית היא הטובה ביותר, מכיוון שהיא לא תגיב עם החומצה במיץ. מרינדים, בקירור, למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
קישואים, לא קלופים וקצוצים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
מוציאים את הבשר מ 1/2 פפאיה וחותכים לקוביות בינוניות. פורסים את 1/2 הנותרים לרצועות ארוכות. למחרת מוזגים את מיץ הליים ומקפלים בעדינות את תערובת הדגים והסקלופ המרוקנים יחד עם שאר החומרים וקוביות הפפאיה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אננס רגיל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק