קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

האי סביצ'ה עם בצל כבוש

האי סביצ'ה עם בצל כבוש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרום אמריקאים, אז נסו את סביצ'ה האי עם בצל כבוש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 434 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפלי סראנו, צ'יפס טורטיה, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 42 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו בצל אדום כבוש, בצל כבוש, ו בצל כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדג לחתיכות הדומות לגודל הצדפות. זורקים בנפרד את פירות הים במעט שמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
במחבת מטגנת על אש גבוהה צורבים את הדגים והצדפות, כ-30 שניות מכל צד. האמצע עדיין צריך להיות גולמי. עבדו בקבוצות כדי שלא תצפו את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים פירות ים לתוך צלחת זכוכית מעיל עם מיץ לימון. זכוכית היא הטובה ביותר, מכיוון שהיא לא תגיב עם החומצה במיץ. מרינדים, בקירור, למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
מוציאים את הבשר מ 1/2 פפאיה וחותכים לקוביות בינוניות. פורסים את 1/2 הנותרים לרצועות ארוכות. למחרת מוזגים את מיץ הליים ומקפלים בעדינות את תערובת הדגים והסקלופ המרוקנים יחד עם שאר החומרים וקוביות הפפאיה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אננס רגילאננס רגיל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מגישים עם צ ' יפס טורטיה, פפאיה חתוכה ובצל כבוש ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
אננס רגילאננס רגיל
6
בסיר קטן מביאים לרתיחה את החומץ, הסוכר והצ ' ילי. מערבבים עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסירים מהאש. בכלי פלסטיק מניחים את הבצלים הפרוסים ויוצקים עליהם את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מניחים את המיכל באמבט קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9
מגישים צונן עם בשרים ופירות ים. אלה נהדרים גם על כריכים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים

מרכיבים

227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)צדפות מפרץצדפות מפרץ1(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פילה פומפנו, או פילה דג לבן מוצק אחרפילה פומפנו, או פילה דג לבן מוצק אחר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב חריף בסגנון מקסיקנירוטב חריף בסגנון מקסיקני1קטןחלפיניו, זרע וחתוך לקוביותחלפיניו, זרע וחתוך לקוביות6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל כשריםמלח ופלפל כשרים85(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)מיץ ליים טרי, כ -3 לימוניםמיץ ליים טרי, כ -3 לימונים1( חצילים)פפאיה סולו, חצוי וזרעפפאיה סולו, חצוי וזרע2עגבניות שזיף, זרע וקוביותעגבניות שזיף, זרע וקוביות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק2סראנו צ'יילס, זרעסראנו צ'יילס, זרע4פלפל סראנו, זרע וקוביותפלפל סראנו, זרע וקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק57(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)6ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'יפס טורטיה, כליוויצ'יפס טורטיה, כליווי6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, לציפוישמן צמחי, לציפוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל סגול קצוץ דקבצל סגול קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייר יין לבןרוטב ווסטרשייר יין לבן