טארט שוקולד כפול עם Dulce de Leche
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד כפול עם Dulce de Leche. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 360 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-ציצי איכותי, חלב מרוכז, חלב דולסה דה-לצ'ה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פעמיים שוקולד Dulce De Leche Cupcakes, פעמיים שוקולד Dulce De Leche Cupcakes, ו שוקולד מריר מלוח וטארט דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 9 אינץ מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת
לטאטא את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה בינונית.
לשים את החמאה, ממתקים וסוכר חום במעבד מזון ולעבד עד חלקה וקרם.
מוסיפים את החומרים היבשים ואת הדופק לשלב.
מוסיפים את החלמונים וממשיכים את הדופק כדי להפוך את הבצק חלק.
הסר את הלהב, ולהפוך את הבצק החוצה על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, טופס לדיסק, לעטוף בחוזקה. מקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.
שים את השוקולד בקערה בינונית.
שים את הקרם וחלב מרוכז ממותק בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. (לחלופין, מחממים את השמנת והחלב במיקרוגל.)
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים עד חלקה ומבריקה.
לטאטא את הביצים וניל עד חלקה. לכסות, ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.
מניחים את הבצק בין 2 חתיכות של נייר שעווה או קלף ולהתגלגל לעיגול בעובי של 1/4 אינץ'. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מניחים מדף באמצע התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מקלפים חתיכת קלף מהבצק, ואז הופכים בעדינות את הבצק למחבת טארט, ומקלפים את שאר הקלף. בזהירות הקש בצק למחבת טארט, כך שהוא יושב באופן שווה במחבת. לקצץ בצק עודף מן הקצוות, במידת הצורך. קו הקרום עם נייר שעווה או נייר קלף מרוסס קלות ולמלא עם משקולות עוגה או אפייה שעועית (ראה תמונה).
מניחים פגז טארט על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות.
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום מגדיר ונראה קצת משעמם( סימן זה מבושל), כ 5 דקות יותר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
הסר מחבת טארט מהתנור ולהפיץ את dulce de leche באופן שווה על הקרום החם. ואז למעלה עם מילוי שוקולד.
אופים עד סטים מילוי סביב הקצוות אבל הוא עדיין מעט מתנדנד במרכז, על 25 עד 30 דקות. מגניב לגמרי.
לשרת. לפריחה סופית, מפזרים קלות עם מלח אפור רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.
- הפוך בצק להקפיא עד חודש קדימה.
- טופס, לאפות ולהקפיא קרום, עטוף היטב, עד 1 שבוע.
- להרכיב ולקרר עד 2 ימים, עטוף היטב.