קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד כפול עם Dulce de Leche

טארט שוקולד כפול עם Dulce de Leche
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד כפול עם Dulce de Leche. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 360 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-ציצי איכותי, חלב מרוכז, חלב דולסה דה-לצ'ה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פעמיים שוקולד Dulce De Leche Cupcakes, פעמיים שוקולד Dulce De Leche Cupcakes, ו שוקולד מריר מלוח וטארט דולצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 9 אינץ מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
1
לטאטא את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לשים את החמאה, ממתקים וסוכר חום במעבד מזון ולעבד עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החומרים היבשים ואת הדופק לשלב.
4
מוסיפים את החלמונים וממשיכים את הדופק כדי להפוך את הבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
5
הסר את הלהב, ולהפוך את הבצק החוצה על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, טופס לדיסק, לעטוף בחוזקה. מקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שים את הקרם וחלב מרוכז ממותק בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. (לחלופין, מחממים את השמנת והחלב במיקרוגל.)
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים עד חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לטאטא את הביצים וניל עד חלקה. לכסות, ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מניחים את הבצק בין 2 חתיכות של נייר שעווה או קלף ולהתגלגל לעיגול בעובי של 1/4 אינץ'. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
מניחים מדף באמצע התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מקלפים חתיכת קלף מהבצק, ואז הופכים בעדינות את הבצק למחבת טארט, ומקלפים את שאר הקלף. בזהירות הקש בצק למחבת טארט, כך שהוא יושב באופן שווה במחבת. לקצץ בצק עודף מן הקצוות, במידת הצורך. קו הקרום עם נייר שעווה או נייר קלף מרוסס קלות ולמלא עם משקולות עוגה או אפייה שעועית (ראה תמונה).
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
טופס טארטטופס טארט
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מניחים פגז טארט על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום מגדיר ונראה קצת משעמם( סימן זה מבושל), כ 5 דקות יותר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מחבת טארט מהתנור ולהפיץ את dulce de leche באופן שווה על הקרום החם. ואז למעלה עם מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
שוקולדשוקולד
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
תנורתנור
10
אופים עד סטים מילוי סביב הקצוות אבל הוא עדיין מעט מתנדנד במרכז, על 25 עד 30 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
לשרת. לפריחה סופית, מפזרים קלות עם מלח אפור רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
12
- הפוך בצק להקפיא עד חודש קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
13
- טופס, לאפות ולהקפיא קרום, עטוף היטב, עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
- להרכיב ולקרר עד 2 ימים, עטוף היטב.