טארט שוקולד מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד מלוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אבקת קקאו, קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרמל מומלחת עם שוקולד, טארט שוקולד קרמל מלוח, ו טארט שוקולד קרמל מלוח.
הוראות
עבור הקרום: במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית עד חלקה. בקערה נפרדת, לנפות יחד קמח אבקת קקאו, ולאחר מכן להוסיף תערובת חמאה ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים חלמונים ומערבבים במהירות נמוכה רק עד שהבצק מתאחד. אם חתיכות קטנות להישאר, ללוש בצק כדי למזג אותם. טופס בצק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
לפתוח בצק ולהגדיר על משטח עבודה מקומח קלות. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, להתגלגל לתוך 12-in. מעגל.
העברת בצק למחבת 9 1/2-ב טארט, באמצעות האגודל, לחץ לצדדים בפינה התחתונה. לקצץ את הבצק עם הקצה העליון. מעטפת קו עם נייר קלף, מלא לחלוטין עם שעועית יבשה או משקולות עוגה, וצינה לפחות 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
אופים בצק 10 דקות, ולאחר מכן להסיר קלף ושעועית ולחזור לתנור עד הבצק נראה יבש, כ 5 דקות. הגדר על מתלה כדי להתקרר מעט.
עבור המילוי: לשים שוקולד בקערה בגודל בינוני עמיד בפני חום. בסיר בינוני, מערבבים חמאה, סוכר וקפה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
יוצקים נוזל חם על שוקולד ולתת לשבת 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן בעדינות לערבב עד חלקה. לשבור ביצים לתוך קערה גדולה לאט לשפוך תערובת שוקולד חם, לטאטא כל הזמן עד משולב.
יוצקים מילוי חם לתוך קליפת טארט עדיין חם.
אופים עד מילוי עלה מעט, מופיע יבש על פני השטח, ונראה מוצק כאשר מזועזע מעט, על 10 דקות. להגדיר על מדף ולתת מגניב לחלוטין.
עבור זיגוג: לשים שוקולד וסירופ תירס בקערה בינונית. במיכל מיקרוגל בטוח, קרם חום רותחים; לשפוך על שוקולד.
מוסיפים חמאה ומערבבים לאט עד חלקה, עובדים בכיוון אחד כדי למנוע בועות אוויר להיווצר (אם החמאה לא נמסה לחלוטין, מיקרוגל במרווחים של 5 שניות כדי להתחמם מעט).
יוצקים זיגוג על מרכז טארט ולהשתמש מרית קטנה לדחוף זיגוג לקצוות.
בואו לשבת לפחות 15 דקות כדי להגדיר לפני חיתוך.
מגישים עם מלח מלדון לפיזור.