קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טארטים אפרסק קרוליינה בודדים עם גלידת לימון

טארטים אפרסק קרוליינה בודדים עם גלידת לימון
צריך קינוח צמחוני? טארטים אפרסק קרוליינה בודדים עם גלידת לימון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם מים, אפרסקים, בצק עליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טארטים חבושים בודדים עם גלידת חלב כבשים, טארטים תות שדה, ו אפרסמונים טאטינים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר ו 1/4 כוס מים mediumsaucepan כבד. מביאים להתבשל על mediumheat, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. Increasehat ומרתיחים מבלי לערבב עד syrupis ענבר עמוק, מדי פעם brushingdown הצדדים עם מברשת מאפה רטובה ומחבת squirling, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
2
הסרת מהחום.
3
מוסיפים חמאה ומאפשרים להמיס (תערובת תהיה בועות במרץ). מערבבים שכבת חום עד שכל סיביות קרמל להתמוסס.מיד לחלק קרמל באופן שווה ביןספלי רפרפת 3/4 כוס; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
קרמלקרמל
פודינגפודינג
חמאהחמאה
4
מניחים 1 אפרסק חצי, לחתוך את הצד, אטופסאמל בכל כוס פודינג. לעשות קדימה:ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
אפרסקאפרסק
5
תנו לטמפרטורת החדר לעמוד.
6
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מקום 1 גיליון puffpastry על משטח מקומח קלות.באמצעות תוספת 3/4 כוס פודינג כתבנית, מקום כוס במהופך על פאף pastrysheet. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך סביבסוף, ויוצרים עגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
חותכים 3 סיבובים moredough מאותו גיליון בצק עלים.חזור עם גיליון בצק עלים שני, מה שהופך 8 סיבובים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
9
מניחים 1 אפרסק בצק עגול בכל כוס פודינג, tuckingedges של בצק סביב אפרסק בכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
בצקבצק
אפרסקאפרסק
10
מברשת בצק עם זיגוג ביצים; אצןבוער עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
ביצהביצה
11
אופים טארט טאטין עד מאפה מנופח ועמוק זהב, כ 25 דקות. Usingoven כפפות כדי להגן על הידיים, הפוך 1 טארט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
טאטין על כל אחת מ-8 צלחות.
13
תן לעמוד untiltarte Tatins מגניב מעט, 10 עד 15 דקות.
14
מניחים כף של גלידת לימון לאורךומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
לימוןלימון