טארטים אפרסק קרוליינה בודדים עם גלידת לימון
צריך קינוח צמחוני? טארטים אפרסק קרוליינה בודדים עם גלידת לימון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם מים, אפרסקים, בצק עליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טארטים חבושים בודדים עם גלידת חלב כבשים, טארטים תות שדה, ו אפרסמונים טאטינים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר ו 1/4 כוס מים mediumsaucepan כבד. מביאים להתבשל על mediumheat, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. Increasehat ומרתיחים מבלי לערבב עד syrupis ענבר עמוק, מדי פעם brushingdown הצדדים עם מברשת מאפה רטובה ומחבת squirling, על 10 דקות.
מוסיפים חמאה ומאפשרים להמיס (תערובת תהיה בועות במרץ). מערבבים שכבת חום עד שכל סיביות קרמל להתמוסס.מיד לחלק קרמל באופן שווה ביןספלי רפרפת 3/4 כוס; מגניב מעט.
מניחים 1 אפרסק חצי, לחתוך את הצד, אטופסאמל בכל כוס פודינג. לעשות קדימה:ניתן להכין 2 שעות קדימה.
תנו לטמפרטורת החדר לעמוד.
מקום 1 גיליון puffpastry על משטח מקומח קלות.באמצעות תוספת 3/4 כוס פודינג כתבנית, מקום כוס במהופך על פאף pastrysheet. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך סביבסוף, ויוצרים עגול בצק.
חותכים 3 סיבובים moredough מאותו גיליון בצק עלים.חזור עם גיליון בצק עלים שני, מה שהופך 8 סיבובים בסך הכל.
מניחים 1 אפרסק בצק עגול בכל כוס פודינג, tuckingedges של בצק סביב אפרסק בכל כוס.
מברשת בצק עם זיגוג ביצים; אצןבוער עם סוכר.
אופים טארט טאטין עד מאפה מנופח ועמוק זהב, כ 25 דקות. Usingoven כפפות כדי להגן על הידיים, הפוך 1 טארט
טאטין על כל אחת מ-8 צלחות.
תן לעמוד untiltarte Tatins מגניב מעט, 10 עד 15 דקות.
מניחים כף של גלידת לימון לאורךומגישים.