טארטלטים של ברי-כרישה
טארטלטים של ברי-כרישה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 2016 אנשים עשו את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קצפת כבדה, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם טארטלטים של ברי משמש, טארטלטים של ברי ואגוז, ו טארטלטים של ברי תות.
הוראות
במחבת קטנה הקפיצו כרישה בחמאה עד שהיא רכה.
מוסיפים את השום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את השמנת, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מניחים קליפות טארט על תבנית עם נייר אפייה. פורסים גבינה ל -15 חתיכות; מניחים חתיכה אחת בכל קליפת טארט. למעלה כל אחד עם 1-1 / 2 כפיות תערובת כרישה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 6-8 דקות או עד לחימום. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארטלט עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "