קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

טארטלטים של שרימפס

טארטלטים של שרימפס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים פסקטאריים לרפרטואר שלך, טארטלט שרימפס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 171 קלוריות . תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת, מלח שום, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: טארטלטים של סלמון מעושן ושרימפס , טארטלטים של גבינת שמנת שרימפס פיקנטית , וטארטלטים מלחם, טארטלטים מלחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. כף לתוך קליפות טארט. מעל רוטב פירות ים ושרימפס. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארטלט בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "