טארטלי ליים מפתח
טארטלי ליים קי ליים עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-34 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארטלי ליים מפתח, טארט אוכמניות עם גבינת ליים, ו עוגת לימונית מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 4 מרכיבים בסיר, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא כל הזמן, 12 דקות או עד תערובת מעובה. מערבבים בקליפה סיד.
יוצקים בזהירות דרך מסננת רשת לתוך קערה. מכסים תערובת, ומקררים 4 עד 6 שעות.
Flours הדופק, סוכר, מלח, ואבקת אפייה במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים 1 חמאה כוס וקיצור, ואת הדופק עד התערובת מתפוררת.
הוסף מים קרים, 1 כף בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת.
הסר בצק, לעטוף בניילון נצמד; לצנן לפחות 2 שעות.
לעצב בצק לתוך כדורים 34 (1 אינץ'), ולחץ על כדורים לתוך מחבתות טארט מיניאטורי משומן קלות. שמוק עם מזלג.
אופים ב 375 במשך 13 דקות או עד הזהב.
הסר מחבתות, ולתת מגניב על מדפים תיל.
כפית 1 עד 2 כפיות סיד לתוך כל פגז טארט; למעלה עם פרוסות תות.
הערה: אתה יכול להחליף מחבתות מאפין מיניאטורי עבור מחבתות טארט מיניאטורי.