טבילת בשר סדוקה
טבילת בשר סדוקה היא ללא גלוטן ומספק כ 10 מנות. מתאבן זה יש 395 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם בשר בקר, גבינת שמנת, תערובת רוטב ראנץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 25%. נסו בשר בקר מוקרם, בשר מיובש על טוסט, ו טבילת בשר ובצל סדוקה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בקר מיובש במים חמים, להתייבש עם מגבות נייר, ולפרוס לחתיכות קטנות יותר.
מערבבים בשר בקר, בצל ירוק, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ותערובת רוטב ראנץ ' בקערה.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים 8 שעות עד לילה.