צ'ילי טבסקו אמנון דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה אחת מכילה 1625 קלוריות, 275 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לכם רוטב צ'ילי, רוטב צ' ילי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו טבסקו צ'ילי אמנון, אמנון לימון-צ'ילי, ו אמנון כוסברה צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים דגים בשקית ניילון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים שמן זית ומרינדה במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3
הסר דגים ממרינדה ומלח לפי הטעם. מבשלים על גריל שחומם מראש במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מערבבים רוטב צ ' ילי וטבסקו רוטב מתוק & חריף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים קורטוב של רוטב טבסקו רגיל אם רוצים יותר חום.רסק דגים עם רוטב וגריל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.