טבעוני: דייקון תבלין יפני עם בוק צ'וי ואדממה
טבעוני: דייקון תבלין יפני עם בוק צ'וי ו Edamame עשוי להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לך לחנות ותביא את מירין, רוטב סויה, אדאמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחמניות מאודות עם דייקון ומבושל, נבטי שעועית כבושים, ומיונז חריף (טבעוני), בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי.
הוראות
לקלף דייקון ולפרוס טבעות עבות 1 אינץ'.
מערבבים סאקה, מירין, סויה, סוכר, מים וקונבו (אם משתמשים) בסיר בינוני.
הוסף פרוסות דייקון. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה חשופה. מכסים ומבשלים, סיבוב וסיבוב daikon occasinally עד daikon הוא מכרז לחלוטין וצבע כל הדרך, על 1 שעה.
בזהירות להסיר דייקון עם מרית מתכת מחוררת. להביא נוזל לרתיחה ולהוסיף בוק צ 'וי ו edamame, לבשל עד בוק צ' וי הוא רק נבול אבל עדיין פריך ו edamame מבושלים דרך אבל עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות. מחלקים בוק צ ' וי ו edamame לתוך קערות קטנות הפרט.
הוסף דייקון פרוס. למעלה עם בצל ירוק ומגישים.