טבעוני פאנה קוטה עם שקדים פריכים
אם יש לכם אבקת אגר אגר, עליונות תפוזים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מאצ'ה ירוק תה Panna קוטה עם שומשום שחור שביר, וניל שקדים פנה קוטה, ו עוגת שקדים בטעם דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל שישה 3-1 / 2 אינץ מחורץ מיני טארט או תבניות בריוש ומניחים אותם על מחבת גיליון לתמרון קל יותר. הגדר aside.In סיר קטן, להקציף במרץ יחד אגר," חלב", וסוכר עד שלא נותרו גושים. הגדר את המחבת על חום בינוני-נמוך, בעדינות לטאטא עד התערובת מתחילה בועה להתעבות. קח את המחבת מהתנור כדי לערבב הן את "שמנת חמוצה" יוגורט קוקוס, ערבוב עד חלקה, ולאחר מכן להחזיר אותו לחום לזמן קצר מאוד. מבשלים את התערובת רק עד בועות להתחיל לאט לשבור על פני השטח, לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את מי הוורדים ווניל, מקציפים לשלב, ולהעביר במהירות את התוכן של הסיר לתבניות מוכן שלך. הקש בעדינות על כל אחד על הדלפק כדי לדפוק את כל בועות אוויר לפני החלקה את צמרות עם מרית.
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני מצמרר ביסודיות.עבור רוטב היביסקוס, plunk שקיות התה לתוך המים בסיר קטן.
מניחים אותו על הכיריים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה. מיד לכבות את החום ואת הכיסוי, המאפשר תה תלול במשך 20 עד 30 דקות. ברגע עמוק עלה אדום בגוון, להסיר את שקיות התה ולאפשר את הנוזל העודף לטפטף החוצה, אבל לא לסחוט אותם - זה יהיה ענן את התערובת. בנפרד, מערבבים יחד את הסוכר, גרידת התפוז, ואת קורנפלור עד לשלב ביסודיות, ומוסיפים את הסחורה היבשה לתוך הסיר. להחזיר אותו לחום, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס ואת הנוזל מבעבע מעובה לחלוטין.
בואו מגניב לפני מצמרר ב fridge.To הפוך את השקד שביר, להתחיל על ידי שילוב של סוכר, מים, סירופ תירס, קינמון, ומלח בסיר בינוני על חום מתון. להתנגד לדחף לערבב, בעדינות לסובב את המחבת לערבב את התוכן במקום. מביאים את התערובת עד לרתיחה, וממשיכים להתקרר עד הסוכר caramelizes והופך צבע ענבר חיוור. בינתיים, להגדיר את silpat או פיסת נייר קלף בקרבת מקום שבו שביר יכול לבוא לנוח. לאחר סירופ הסוכר הגיע לגוון הנכון של חום זהוב, מערבבים במהירות את השקדים החתוכים כדי לצפות אותם באופן שווה בתערובת, ולא לבזבז זמן לשפוך הכל על silpat מוכן שלך או קלף. להחליק את הפריכים לתוך שכבה דקה ככל האפשר.
בואו להתקרר לחלוטין לפני פירוק זה pieces.To מגישים, כף על 1/4-1/3 כוס של רוטב היביסקוס על הצלחת, ולהפוך את אחד פאנה קוטה על גבי. טריז חתיכה של השקד שביר לתוך הפסגה של קוטה פאנה, מאוורר החוצה שלושה surpremes הדר לצד, ומפזרים ארילי רימון על גבי. לסיים את כל זה עם כמה עלי נענע לקישוט. חזור על הלוחיות הנותרות.