טבעת לחם הפסחא
טבעת לחם הפסחא עשויה להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, ביצים, קיצור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. נסו טבעת לחם הפסחא, טבעת קשת עוגת סל פסחא, ו טבעת לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
צבע את 5 הביצים בצבע ביצה. בקערת ערבוב גדולה מערבבים היטב את הסוכר הלבן, המלח והשמרים עם 1 כוס מהקמח.
בסיר משלבים 2/3 כוס חלב וחמאה, מחממים לאט עד שהנוזל חם והחמאה נמסה.
יוצקים את החלב לתוך החומרים היבשים ומכים 125 משיכות בכף עץ.
מוסיפים ביצים ו 1/2 כוס קמח או מספיק כדי להפוך את הבלילה עבה. מקציפים במרץ במשך 2 דקות. מערבבים מספיק קמח ליצירת כדור בצק שמתרחק מדפנות הקערה.
הופכים על לוח מקומח ולשים כ -10 דקות, עובדים בקמח נוסף כדי להתגבר על הדביקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, הופכים לשמן את החלק העליון. מכסים בחוזקה עם עטיפת פלסטיק ולשים במקום חם, טיוטה חינם עד הוכפל בכמויות גדולות, על 1 שעה.
בינתיים, שלבו את הפירות, האגוזים וזרעי האניס.
אגרוף את הבצק והחזיר אותו ללוח מקומח קלות. ללוש פנימה את תערובת הפירות, תוך שמירה על החלקים הסירופיים מאובקים בקמח עד שהם מעובדים לבצק. מחלקים את הבצק לשניים.
מגלגלים בזהירות כל חתיכה לחבל בגודל 24 אינץ ' -הפירות והאגוזים יקשו על זה מעט. לסובב את שני החבלים יחד וליצור טבעת על גיליון אפייה משומן. צובטים היטב את הקצוות.
מברישים את הבצק בקיצור מומס. דחוף הצידה את הטוויסט כדי ליצור מקום לכל ביצה. לדחוף ביצים למטה בזהירות ככל האפשר. מכסים את הלחם עם נייר שעווה ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בכמויות גדולות, על 1 שעה.
אופים את הלחם בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך כ-35 דקות או עד שקיסם המוחדר בטוויסט יוצא נקי.
לאחר שהלחם קריר, מזלפים את הציפוי מעל בין הביצים, ומקשטים בזילופים צבעוניים. להכנת ציפוי: מערבבים יחד סוכר קונדיטורים, 1 כף חלב מלא ווניל.