ניתן להכין את המתכון של טבעת אגוז שוקולד תוך שעה ו-15 דקות בערך . תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 20 מנות עם 191 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מים, קינמון טחון, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת שוקולד בננה , עוגת שוקולד מריר-אגוז בונדט ועוגת שוקולד נוטלה .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים 1 כוס קמח, סוכר, שמרים, קינמון ומלח. בסיר קטן מחממים את החלב, המים, החמאה והשמן ל-120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
מגלגלים ל-18 אינץ'. x 9 אינץ'. מַלבֵּן; מפזרים מילוי עד 1 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רמה מלח ים דק
9
מגלגלים בצורה הדוקה בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; קצוות חותם.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף רמה מלח ים דק
10
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על גבי 12 אינץ' משומן. מחבת פיצה; לצבוט קצוות יחד ליצירת טבעת. בעזרת מספריים, חתוך מהקצה החיצוני של שני שליש מהדרך לכיוון מרכז הטבעת ב-1 אינץ'. מרווחים. הפרידו מעט רצועות; סובב כדי לאפשר למילוי להופיע. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-40 דקות.