טבעת של עוף בגריל אש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 612 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-415 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו עוף הטיגון פטם, אבקת צ'ילי, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ארוחת הבוקר של בלאדי מרי וטבעת האש, סטייק סטריפ ניו יורקי בגריל עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו ארטישוקים בגריל אש.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו את העוף על קרש חיתוך מפלסטיק, צד השד כלפי מעלה, כשהצוואר פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
הסר את שתי הכנפיים במפרק שבין הכנף לתוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
הסר את רבעי הירך על ידי חיתוך משני צידי הקצה האחורי של השד. תפוס את שתי הרגליים, פופ המפרקים המתחברים לגב, ולהפוך את הציפור מעל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
5
הסר את הירכיים והרגליים על ידי חיתוך במקום בו הם מתחברים לעמוד השדרה. החזיקו את הירך והרגל יחד, הרגישו את הכניסה הקלה שבה המפרקים נפגשים ועשו חתך במפרק זה. הניחו את הרגל והירך כלפי מטה ופורסים להפרדה. חזור על הפעולה עם חתיכת הרגל השנייה. הפוך את הציפור לאחור, צד השד כלפי מעלה, הניח את הסכין על עצם החזה ופורס לאורך כלוב הצלעות, חותך את בשר השד מהעצם. הקפד לכלול את התוף בעת הסרת השד. חזור על השד השני. להקפיא את הפגר להכנת מלאי או להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
שים את נתחי העוף בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר עם המים, הדבש והמלח. אוטמים את השקית ומסתובבים במרץ במשך 1 עד 2 דקות כדי לחלק את הדבש ולהמיס את המלח. מכניסים את השקית לכלי חסין דליפות ומכניסים למקרר למשך 1 1/2 שעות.
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
בצל לבן, חתוך לקוביות
¼ כפית אורגנו
8
טפחו על העוף במגבות נייר עד לייבוש מאוד. אין לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מכניסים את העוף לשקית עם תערובת התבלינים ומנערים לציפוי יסודי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
10
הניחו את החלקים על מתלה קירור בתוך תבנית חצי גיליון. לנוח במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
שפריץ 2 חתיכות עיתון קלות עם שמן צמחי והכניס לתחתית מתנע ארובת פחם. ממלאים את מתנע הארובה בפחם נתח טבעי, 2 עד 3 פאונד, ומניחים על סורג הפחם של גריל קומקום עד שהוא חם ואפר, בערך 15 עד 20 דקות. הכן טבעת של נייר אלומיניום כבד בקוטר המרכז 9 אינץ'. שים את הטבעת הזו מעל מתנע הארובה ושכב על סורג הפחם.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולבים
12
בזהירות ובאופן שווה להפיץ את פחם חם מחוץ לזירה. הגדר תבנית פאי אלומיניום במרכז הטבעת כדי לתפוס טפטופים. מניחים את סורג הבישול במקום ומחממים למשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
13
משמנים קלות את סורג הבישול. מסדרים את נתחי העוף, עם העור כלפי מטה, על הסורג מעל הגחלים החמות. סובב את הרגליים רבע סיבוב כל 3 עד 4 דקות. סובב את הירכיים, הכנפיים והשדיים לאחר 4 עד 5 דקות. העור צריך שלפוחית להכהות בצבע. התאם את עוצמת החום על ידי סיבוב סורג הגריל כדי לחשוף נתחי עוף לגחלים קרירות או חמות יותר, לפי הצורך, וכדי למנוע התלקחויות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
14
לאחר 9 עד 10 דקות זמן בישול כולל, העבירו את השד למרכז הגריל וכסו בתבנית פאי אלומיניום שנייה. לאחר 10 עד 11 דקות זמן בישול כולל, הניחו את הכנפיים על גבי תבנית הפשטידה. השען את הירכיים והרגליים על הצד של תבנית פאי האלומיניום הרחק מהחום הישיר של הגחלים. הפעל כל 2 דקות. שים את כל החלקים שמסיימים את הבישול על גבי התבנית. לאחר 18 עד 20 דקות זמן בישול כולל, בדוק את הטמפרטורה בעזרת מדחום לקריאה מיידית המוחדר בחלק העמוק ביותר של כל נתח. החלקים צריכים להגיע ל 155 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מוציאים את העוף לקערה נקייה ובינונית. מכסים במגבת תה ומנוחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)