טוסט קינואה קשיו חמוציות ברים
מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קשיו, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קשיו קינואה גרנולה ברים, קינואה קלויה, תאנים מיובשות וחטיפי שוקולד מריר גרנולה חינם, ו פריך קלוי מנופח קינואה שוקולד מריר ממתקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות ומניחים מחבת כיכר מתכת בגודל 9×5 אינץ ' עם נייר אלומיניום או נייר קלף. תניח בצד.Rince ½ כוס קינואה באמצעות השיטה האהובה עליך. אני אוהב לשים את זה בקערה, לכסות אותו במים, לזרוק את כל זה לתוך מסננת, ואז לשטוף עוד קצת.
תנו לאוויר הקינואה להתייבש קצת על מגבות נייר.
מחממים את הסיר מעל בינוני ומוסיפים את הקינואה. מערבבים אותו לעתים קרובות כל כך עד שאתה שומע אותו פופ. שימוש בתנור הגז שלי, זה לוקח כחמש דקות. אם שום דבר לא קורה, להעלות את החום. תלוי איזה סוג של תנור יש לך, תהליך זה ישתנה.לזרוק את קינואה קלוי, לתוך קערה נפרדת לזרוק את שיבולת השועל ו salt.In הסיר שהשתמשת בו כדי להרים כוסית לקינואה, להמיס את החמאה על אש בינונית. להפחית את החום נמוך ולהוסיף שמן, סוכר ודבש. מערבבים עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים וניל.
מוסיפים את תערובת קינואה ומערבבים למעייל, ואז מערבבים בקשיו ובאוכמניות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מרופדת ולחץ אותו.
תן לו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר. כאשר הבר הוא מוצק, להרים מן המחבת לחתוך ברים.הערה: ברים לא יחזיקו יחד אם תנסה לחתוך אותם בזמן חם. הם צריכים להיות מגניבים. עם זאת, אם אתה מקבל אותם קר מדי במקרר, זה אפשרי שהם יישברו. הזמן הטוב ביותר לחתוך אותם הוא כאשר הם מגניבים לחלוטין אבל עדיין לא קר.