קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

טוסטים שאור עם קונפי עגבניות מעושנות

טוסטים שאור עם קונפי עגבניות מעושנות
אם יש לכם בגט, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די גרוע. נסו מרק עגבניות מעושן עם טוסטים Gruyère, טוסטים שאור עם פטריות וצדפות, ו סטייק בופאלו וקונפי בצל על טוסטים שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל ב 3 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, 4 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא זהוב ורך, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים עגבניות, פפריקה, סוכר ומלח ומבשלים, חשופים, מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה מאוד( ריבה דמוי), 25 עד 30 דקות. מחית בבלנדר או מעבד מזון, ולאחר מכן להעביר לקערה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פפריקהפפריקה
סוכרסוכר
מלחמלח
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם הנותרים 3 כפות שמן, ולאחר מכן לארגן שכבה 1 על תבנית אפייה ואופים, מפנה פעם אחת, עד קלוי קלוי, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מורחים את הטוסט עם הקונפיט, למעלה עם שרביט צ ' ייב, ומניחים זית 1/2, מעוגל כלפי מעלה, במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
עיריתעירית
זיתיםזיתים
6
הערה ' טבחים: Confit יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.