אם יש לכם בגט, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די גרוע. נסו מרק עגבניות מעושן עם טוסטים Gruyère, טוסטים שאור עם פטריות וצדפות, ו סטייק בופאלו וקונפי בצל על טוסטים שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל ב 3 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, 4 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא זהוב ורך, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים עגבניות, פפריקה, סוכר ומלח ומבשלים, חשופים, מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה מאוד( ריבה דמוי), 25 עד 30 דקות. מחית בבלנדר או מעבד מזון, ולאחר מכן להעביר לקערה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פפריקה
סוכר
מלח
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם הנותרים 3 כפות שמן, ולאחר מכן לארגן שכבה 1 על תבנית אפייה ואופים, מפנה פעם אחת, עד קלוי קלוי, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
לחם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מורחים את הטוסט עם הקונפיט, למעלה עם שרביט צ ' ייב, ומניחים זית 1/2, מעוגל כלפי מעלה, במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
עירית
זיתים
6
הערה ' טבחים: Confit יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.