טופו המשי ומרק edamame של אנדריאה נגויין
טופו המשי ומרק Edamame של אנדריאה Nguyen נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 היו אומרים שזה פגע במקום. סעו לחנות וקחו את האדמה היפנית צ'ילה פפר (ichimi togarashi), העדיף האביב, מניית dashi, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: לחמניות טופו מתובלות ומתוקות של אנדריאה נגויין, טופו לבן, שומשום וסלט ירקות של אנדריאה נגויין, ו Sag Soy Paneer של אנדריאה Nguyen.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את האורז, מלח, ומים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים חלקית, ולהתאים את החום כדי לאפשר את התערובת בעדינות בועה במשך 10 עד 12 דקות. האורז יהיה להגדיל ולשחרר עמילן שלה לתוך המים, יצירת תערובת עבה מעט דומה דייסה דקה.
הוסף את edamame, ואז לכבות את החום. להפריש במשך 10 דקות.
להעביר את דייסת האורז ואת edamame לבלנדר.
הוסף את miso ולהתמזג עד חלקה.
הוסף את מלאי dashi ולהמשיך לשלב לשלב את הנוזל היטב. לטעום ולהוסיף מיסו נוסף או dashi אם אתה רוצה טעם מלוח יותר או מרק דק יותר, בהתאמה.
יוצקים דרך מסננת רשת הממוקמת מעל קערה או סיר; מערבבים כדי להקל על מאמץ. זרוק את המוצקים. מכסים ומקררים עד יום מראש. אתה צריך בערך 3 כוסות.
המרק יכול להיות מוגש קר, חם, או חם. אם אתם מגישים את המרק חם או חם, להביא את הטופו לטמפרטורת החדר או לחמם אותו על ידי נותן לו לשבת במים חמים במשך כ 10 דקות. ללא קשר, לחתוך את טופו לתוך 4 כדי 6 בלוקים (אחד עבור כל מנה); השתמש חותך להתקמט אם אתה רוצה משטחים מחוררים למדי.
מניחים כל בלוק של טופו בקערת מרק רדודה, ואז מצקת את המרק סביבו. למעלה טופו עם הקישוט של הבחירה שלך ולהגיש.