טופו פלפל שחור
טופו פלפל שחור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שום, רוטב סויה, פלפל גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טופו פלפל שחור, טופו פלפל שחור, ו טופו פלפל שחור.
הוראות
בקערה גדולה, spinkle טופו עם עמילן תירס לזרוק היטב כדי מעיל קל.
מחממים את השמן מחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את הקוביות של טופו ומבשלים, הופכים את החלקים מדי פעם, עד שזהב ופריך בכל רחבי.
העברה לקווי מחבת גיליון עם מגבות נייר ולהניח בצד.
למחוק את המחבת עם מגבון נייר ולהוסיף 3 כפות של החמאה.
מחממים את המחבת מעל בינוני עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף את שאלוט, גללים, שום, וג ' ינג ' ר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך לחלוטין.
מוסיפים את רטבי הסויה למחבת, יחד עם הסוכר והפלפל. מערבבים עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף את טופו בחזרה למחבת ומערבבים כדי מעיל אותו היטב. טעם לאיזון של מתוק ומתובל, הוספת סוכר או יותר פלפל לפי הצורך (יש לזכור את הרוטב אמור להיות אינטנסיבי מאוד עשוי להיות מלוח).
מוסיפים את הכף הנותרת של חמאה ומכבים את החום. מערבבים היטב עד החמאה הוא פשוט נמס לתוך הרוטב (זה צריך לעשות את זה מבריק במקצת).
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים, ואז מגישים עם אורז לבן.