טופי בר בראוני טורט
טופי בר בראוני טורט הוא מתכון אמריקאי שמגיש 16. מנה אחת מכילה 1018 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -70 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך תמצית וניל, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 24% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: ברוני בריטי טופי שבע שכבות , ממתקים בר מרנג טורט , וטורט טופי טירמיסו .
הוראות
גריז שלוש 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות ומרפדים בנייר אפייה; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול, ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
בקערה גדולה, טורפים את הסוכר, הביצים, תערובת הווניל והשוקולד עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים ב-350 מעלות במשך 24-28 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
בקערה קטנה ממיסים אבקת אספרסו במים רותחים. בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
הוסף 1/3 כוס סוכר קונדיטורים, 1 כפית וניל ו-2 כפות נוזל אספרסו; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. שמור 1 כוס למילוי; מקררים את שאר התערובת לציפוי.
בקערה גדולה נוספת מערבבים את הגבינה, המלח ושאר הסוכר, הווניל ונוזלי האספרסו של הקונדיטורים; מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת אוורירית. מקפלים פנימה את תערובת הקצפת השמורה.
מניחים שכבת בראוניז אחת על צלחת הגשה; למרוח בחצי מהמלית. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת בראוניז שלישית; הכפור העליון ודפנות הטורט עם תערובת קצפת צוננת.
מפזרים חתיכות טופי מעל ודפנות הטורט. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טורטה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.