קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות30
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טופי-פרוסות עוגיות שקדים

טופי-פרוסות עוגיות שקדים
ניתן להכין את פרוסות עוגיות הטופי-שקדים בערך 55 דקות. מתכון זה משמש 30. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 14 אוהדים. זה עובד גם קינוח זול מאוד. אם יש לכם תערובת עוגיות סוכר, שקדים פרוסים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה די רע. מתכונים דומים: העוגייה המנצחת ... טופי שקדים סנדיס, פרוסות עוגיות משובצות, ו פרוסות חמאת שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה גדולה מערבבים תערובת עוגיות סוכר, קמח, חמאה וביצה ליצירת בצק נוקשה. מערבבים פנימה שקדים, שוקולד צ ' יפס וחתיכות טופי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגיות סוכרתערובת עוגיות סוכר
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חתיכות טופיחתיכות טופי
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מחלקים בצק לשניים. על תבנית אפייה לא משומנת, מעצבים כל מנה ל-10 על 2-1/2 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים 25-30 דקות או עד חום בהיר. מגניב על מחבתות על מתלים תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מעבירים מלבנים אפויים לקרש חיתוך. בעזרת סכין משוננת חותכים באלכסון ל -15 פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מניחים על ניירות אפייה, חותכים את הצדדים כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 8-10 דקות מכל צד או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהמחבתות למתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין. אחסן בכלי אטום.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "