טורט אגוז תפוח
טורט תפוחים אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. אם יש לכם אגוזי מלך, טחון allspice, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו אגוז שחור וטורט תפוחים, טבעת אגוז, ו טורט תאנה ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מחבת חמאה ולהתאים סיבוב של נייר קלף בתחתית. קלף חמאה, ואז מחבת קמח.
מורחים 1/2 מקל חמאה בעובי על החלק התחתון של מחבת כבדה 12 אינץ ומפזרים סוכר 1/2 כוס באופן שווה על חמאה. מסדרים תפוחים, לחתוך צדדים למטה, על סוכר ומפזרים 1/4 כפית מלח. מבשלים מעל חום בינוני, מפנה תפוחים מדי פעם, עד סוכר הוא caramelized ותפוחים הם במכרז וזהוב חום, 15 עד 20 דקות.
מסדרים תפוחים, חותכים צדדים למטה, במעגלים קונצנטריים בתחתית מחבת העוגה, ואז לשפוך על כל קרמל ממחבת.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, allspice, קינמון, אגוז מוסקט, ונשאר 1/2 מלח כפית.
אגוזי מלך דופק עם הנותרים כוס סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק.
מקציפים 1 1/2 מקלות חמאה בקערה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, על 3 דקות.
מוסיפים סוכר אגוז ומכה עד רק בשילוב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בתמציות. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד רק בשילוב (הבלילה תהיה עבה).
בלילת Dollop על תפוחים להפיץ באופן שווה.
אופים עד torte רק מתחיל להתרחק מהצד של מחבת ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות. טורט מגניב במחבת על מדף 30 דקות. שים מתלה מעל torte, אז להפוך טורט על מתלה.
ממיסים ג ' לי תפוח בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב.
מברשת תפוחים בנדיבות עם ג ' לי, אז טורט מגניב לחלוטין, 1 עד 1 1/2 שעות.