טורט בראוני בטעם מנטה שמנת
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טורט בראוני בטעם מנטה שמנת, עוגת קצפת עם קרם מנטה, ו עוגת גלידת בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). מחבת Line13x9 אינץ 'עם לסכל, לתת לסכל לתלות 2 אינץ' מעל הקצוות של מחבת. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור בראוניז cakelike.
אופים 26 עד 30 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח 1/2 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפריש. בקערה בינונית, לנצח הנותרים מרכיבים קרם מנטה על מהירות נמוכה עד מעורבב; לנצח על מהירות בינונית עד חלקה. מערבבים בעדינות קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת.
ב 1-סיר ליטר, חום 1/4 כוס קצף על חום נמוך עד חם אבל לא רותח; להסיר מן החום. מערבבים ב 1/2 שבבי שוקולד כוס עד מומס.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 1 שעה או עד מעובה מעט.
הסר בראוניז מחבת, באמצעות רדיד כדי להרים.
חותכים עוגיות לרוחב לעשות 3 מלבנים שווים. לקצץ צדדים אם תרצה.
כדי להרכיב טורט, מניחים 1 מלבן בראוני על מגש הגשה; מורחים עם 2/3 כוס קרם מנטה. למעלה עם מלבן בראוני השני; מורחים עם גנאש שוקולד מריר. למעלה עם מלבן בראוני השלישי; מורחים עם קרם שנותר. מקררים חשופים עד ההגשה.
בינתיים, מניחים פיסת קלף בישול או נייר שעווה על גיליון עוגיות. צייר 1 1/2-כדי 2 אינץ 'עץ קווי מתאר או לעקוב סביב 2 אינץ' חותך עוגיות בצורת עץ, משאיר 1/2 אינץ שטח בין כל עץ. מרכז קיסם בתחתית ו 1/2 אינץ ' לתוך כל מתווה עץ. בסיר 1 ליטר, חום 1 שבבי שוקולד כוס וקיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים.
יוצקים שוקולד לתוך שקית לקשט מצויד קצה רגיל או שקית פלסטיק resealable; לגזור פינה אחת. החל בחלק העליון של כל מתווה עץ, צינור שוקולד על עץ סוף קיסם בתוך עץ; מרכז מילוי עם קווים אקראיים, מתפתלים. מקררים עד שהשוקולד מתקשה. בעדינות להסיר עצים מנייר; לקרר עד ההגשה.
ממש לפני ההגשה, מפזרים טורט עם סוכריות ולסדר עצי שוקולד על גבי. חנות מכוסה במקרר.