קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות9
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

טורט בראוני בטעם מנטה שמנת

טורט בראוני בטעם מנטה שמנת
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טורט בראוני בטעם מנטה שמנת, עוגת קצפת עם קרם מנטה, ו עוגת גלידת בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). מחבת Line13x9 אינץ 'עם לסכל, לתת לסכל לתלות 2 אינץ' מעל הקצוות של מחבת. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת עבור בראוניז cakelike.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
תערובת בראוניתערובת בראוני
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים 26 עד 30 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
4
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח 1/2 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפריש. בקערה בינונית, לנצח הנותרים מרכיבים קרם מנטה על מהירות נמוכה עד מעורבב; לנצח על מהירות בינונית עד חלקה. מערבבים בעדינות קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קצפתקצפת
גבינת שמנתגבינת שמנת
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
ב 1-סיר ליטר, חום 1/4 כוס קצף על חום נמוך עד חם אבל לא רותח; להסיר מן החום. מערבבים ב 1/2 שבבי שוקולד כוס עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 1 שעה או עד מעובה מעט.
7
הסר בראוניז מחבת, באמצעות רדיד כדי להרים.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
חותכים עוגיות לרוחב לעשות 3 מלבנים שווים. לקצץ צדדים אם תרצה.
9
כדי להרכיב טורט, מניחים 1 מלבן בראוני על מגש הגשה; מורחים עם 2/3 כוס קרם מנטה. למעלה עם מלבן בראוני השני; מורחים עם גנאש שוקולד מריר. למעלה עם מלבן בראוני השלישי; מורחים עם קרם שנותר. מקררים חשופים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
מנטהמנטה
מורחיםמורחים
קרםקרם
10
בינתיים, מניחים פיסת קלף בישול או נייר שעווה על גיליון עוגיות. צייר 1 1/2-כדי 2 אינץ 'עץ קווי מתאר או לעקוב סביב 2 אינץ' חותך עוגיות בצורת עץ, משאיר 1/2 אינץ שטח בין כל עץ. מרכז קיסם בתחתית ו 1/2 אינץ ' לתוך כל מתווה עץ. בסיר 1 ליטר, חום 1 שבבי שוקולד כוס וקיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קיצורקיצור
עוגיותעוגיות
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
יוצקים שוקולד לתוך שקית לקשט מצויד קצה רגיל או שקית פלסטיק resealable; לגזור פינה אחת. החל בחלק העליון של כל מתווה עץ, צינור שוקולד על עץ סוף קיסם בתוך עץ; מרכז מילוי עם קווים אקראיים, מתפתלים. מקררים עד שהשוקולד מתקשה. בעדינות להסיר עצים מנייר; לקרר עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קיסמיםקיסמים
12
ממש לפני ההגשה, מפזרים טורט עם סוכריות ולסדר עצי שוקולד על גבי. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ממתקיםממתקים