טורטיות בייקון-ראנץ
זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. נסו קסדיות חוות בייקון עוף, נקניק ברביקיו, בייקון ואננס Quesadillas (AKA Bbq הוואי פיצה Quesadillas), ו צ'יזי ראנץ' בייקון נאגטס תפוחי אדמה עם רוטב טבילת חווה (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול.
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מורחים רוטב ראנץ באופן שווה על צד 1 של כל טורטייה.
מקום 1 טורטייה, בצד ההלבשה למעלה, במחבת חמה; למעלה באופן שווה עם חצי כל גבינה, בייקון, עגבניות. לחץ קלות טורטייה שנייה, בצד ההלבשה למטה, על גבי תערובת. מעיל בקלילות עם ספריי בישול, ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
חזור על הנוהל עם טורטיות שנותרו, גבינה, בייקון, עגבניות.
חותכים כל quesadilla לתוך טריזים.
מגישים עם רוטב ראנץ ' וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.