טורטירה צרפתית
אם יש לך פטרוזיליה, שום, מרווה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו טורטייה צרפתית קנדית, טורטירה צרפתית קנדית, ו Tortiere (עוגת חזיר צרפתית קנדית) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, בצל מטוגן ושום בטפטוף בייקון עד חום בהיר.
להוסיף חזיר טחון. מבשלים עד חום בהיר, ערבוב עד מתפורר; לנקז. מערבבים במרק, מלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
מוסיפים תבלינים ופטרוזיליה. מגניב לטמפרטורת החדר.
כף מילוי לתוך מאפה מרופד 9 אינץ צלחת צלחת צלחת עמוקה. למעלה עם שאריות מאפה; חותם קצוות ופתחי אוורור חתוכים.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 20 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 20 עד 30 דקות יותר, או עד חום זהוב.