קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

טורטירה צרפתית

טורטירה צרפתית
אם יש לך פטרוזיליה, שום, מרווה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו טורטייה צרפתית קנדית, טורטירה צרפתית קנדית, ו Tortiere (עוגת חזיר צרפתית קנדית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, בצל מטוגן ושום בטפטוף בייקון עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף חזיר טחון. מבשלים עד חום בהיר, ערבוב עד מתפורר; לנקז. מערבבים במרק, מלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזיר טחוןחזיר טחון
מרקמרק
3
מוסיפים תבלינים ופטרוזיליה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
תבליניםתבלינים
4
כף מילוי לתוך מאפה מרופד 9 אינץ צלחת צלחת צלחת עמוקה. למעלה עם שאריות מאפה; חותם קצוות ופתחי אוורור חתוכים.
5
מברשת עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
6
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 20 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים במשך 20 עד 30 דקות יותר, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם או קר.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.