לטורקיה לוקח כ -3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.69 $ למנה. מנה אחת מכילה 1151 קלוריות , 116 גרם חלבון ו -66 גרם שומן . אם יש לכם פלפל, שמן זית, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הטיפים הטובים ביותר של שרה מולטון לרוטב הודו וגילוף הודו , מלאי הודו לימוני תוצרת בית ומרק אטריות הודו Jalapeno , ו- Spicy Yogurt Marinated Turkey ו-OXO TURKEY DAY GIVEAWAY .
הוראות
1
אבזור מיוחד: 1 יריעת נייר אלומיניום, לאוהל
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית איטלקית או חזיר
2
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
נקניק איטלקי או חזיר בתפזורת
3
הסר את העטיפה, רוקן את תרנגול ההודו, וספג את החלק החיצוני יבש עם נייר סופג. לאחר מכן הסר את הצוואר והגביים משני החללים.
מרכיבים שתצטרך
1 כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת (12 אונקיות) קוביות מלית עשבים
ציוד שתשתמש בו
כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת קוביות מלית עשבים
4
מניחים את חזה ההודו כלפי מעלה בתבנית רדודה בעומק 2 1/2 או 3 אינץ'. ממלאים תרנגול הודו ומברישים או מזלפים את הודו בשמן. מתבלים במלח ופלפל. הכניסו מדחום בשר בטיחותי לתנור לחלק העבה ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הכניסו את תרנגול ההודו לתנור 325 מעלות F. אין לבסס או לפתוח את דלת התנור למשך שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול. לאחר שעתיים, 10 דקות מזמן הבישול, ההודו יהיה חום זהוב בהיר. מבסים את הודו בשמן הנותר ומניחים אוהל של נייר אלומיניום קל משקל על החזה וממשיכים בבישול. המשך לצלות עד שהירך מגיעה לטמפרטורה של 180 מעלות F. לאחר סיום, הניחו להודו לנוח 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
במחבת מפוררים את הנקניק ומבשלים עד שהוא לא ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוציאים לנייר סופג כדי שעודפי השומן ייספג.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מסננים את המחבת, שומרים 1 כף שומן.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מטגנים את התפוח בשומן. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
11
ממיסים את 2 כפות החמאה ומטגנים את הבצל והסלרי (כ-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מסירים מהאש.
13
מניחים את קוביות הלחם היבשות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוסיפים את הפטרוזיליה, המרווה, המיורן, הטימין, המלח, הפלפל ואת הבצל, הסלרי והתפוח המוקפצים. לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
15
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
16
מוסיפים את הביצה ומעבדים היטב לתוך תערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מוסיפים את המרק להרטיב ומערבבים היטב. אל תפחדו להכניס את הידיים לתערובת כדי לערבב היטב ולערבב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
18
השתמשו במלית למילוי הודו של 12 פאונד או כתוספת על ידי שימון תבשיל של 2 ליטר וממלאים ברוטב. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. אם רוצים קרום עליון פריך מסירים את הכיסוי ל-5 הדקות האחרונות של האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק