טורקיה ' N מלית לאפות
טורקיה ' N מלית לאפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם טורקיה, בצל מטוגן, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו טורקיה ומילוי לאפות, ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, ו מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו) (מתכונים דומים).
הוראות
לשלב מלית 1/2 יכול בצל. תערובת מילוי כפית לתוך צלחת אפייה רדודה 9 אינץ'. לחץ על מלית על פני הצדדים התחתון ומעלה של צלחת כדי ליצור קליפה.
מערבבים מרק לא מבושל, חלב, הודו ואפונה; יוצקים לתוך מעטפת מלית.
אופים, מכוסה, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות. למעלה עם בצל שנותר.
אופים, חשוף, 5 דקות יותר.