טורקיה חג המולד האיטלקי
המתכון האיטלקי חג המולד טורקיה יכול לספק את הכמיהה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -25 דקות. מתכון זה משמש 16. זה הר ד ' אובר יש 652 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו תחליף ביצה, קוביות מלית מתובלות, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: איטלקי חג המולד ירקות, עוגיות חג המולד איטלקיות, ו עוגיות חג המולד איטלקיות.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית ממיסים חמאה.
מוסיפים את הנקניקיה, הסלרי והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את קוביות המלית, תחליף הביצה ומספיק מים כדי להגיע ללחות הרצויה.
ממש לפני האפייה, דברים רופפים תרנגול הודו עם מלית.
מניחים את המילוי שנותר ב -2 קילו משומן. תבנית אפייה; מכסים ומקררים.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה בתבנית צלייה. משפשפים במלח ופלפל.
אופים, חשופים, ב 325 3-3/4 עד 4-1/4 שעות או עד מדחום בשר קורא 180 165 עבור טורקיה ו 165 עבור מלית, צולה מדי פעם עם טפטופים פאן. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.)
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 25-30 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות ארוכות יותר או עד מדחום קורא 160 זוגות. כיסוי טורקיה ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני הסרת מלית וגילוף טורקיה. אם תרצה, לעבות מחבת טפטופים עבור רוטב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק המושרה בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מעולה כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.