טורקיה מורשת עם Pancetta Crisped ורוזמרין
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם ציר עוף, רוטב חום עשיר, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו אפונה יורה, Pancetta Crisped, ויניגרט מנטה, לימון שמנת, pancetta & טורקיה רוזמרין, ו מורשת טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את טורקיה, להתייבש, לחתוך מקלות תיפוף וירכיים.
מערבבים מלח ורוזמרין יחד בקערה קטנה.
מפזרים את כל חתיכות טורקיה, כולל בתוך החלל. שים את כל החתיכות במחבת צלייה, להחליק לתוך שקית פלסטיק גדולה, ו רופף לקשור העליון. צ ' יל לפחות 1 יום ועד
בואו טורקיה לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
הסר מתלה העליון של תנור מחממים ל 35
לייבש את תרנגול ההודו עם מגבות נייר. לכסות את השד עם pancetta (לשמור על פרוסות בצורת המעגל שלהם חפיפה מעט), ואז מפזרים פלפל. לשפשף כנפיים עם קצת שמן קנולה ולהגדיר פגר טורקיה עם השד על מתלה V במחבת צלייה גדולה.
פגר הודו צלוי עד מדחום מיידי, מוכנס ישר דרך השד עד שהוא נוגע עצם, רושם 160, 2 עד 2 1/2 שעות. פגר אוהל עם רדיד לאחר 45 דקות כדי לשמור על pancetta מלשרוף.
חום 1 כף. קנולה שמן, בינתיים, ב 12-in.- מחבת רחבה עם לפחות 2-in. צדדים או בסיר רחב מעל חום בינוני גבוה.
הוסף רגלי טורקיה וירכיים, צד העור למטה, בשכבה אחת ולתת לבשל ללא הפרעה עד העור הוא חום זהוב עמוק, 8 עד 10 דקות. להתהפך וחום 4 דקות.
שים רגלי הודו וירכיים על צלחת. להפחית את החום בינוני לשפוך את כל אבל 1 כף. שמן מפן.
מוסיפים גזר, סלרי, בצל וקרביים, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך קלות השחמה, 7 דקות.
הוסף עלה דפנה. החזרת רגליים וירכיים (ומיצים) למחבת, צד העור למעלה, ויוצקים מספיק מלאי לבוא באמצע טורקיה. מחבת כיסוי; להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 160, 50 דקות עד 1 שעה.
העברת רגליים וירכיים לתבנית אפייה, צד העור כלפי מעלה; מכסים בנייר כסף. מסננים מלאי דרך מסננת משובחת, זורק מוצקים, ולהשתמש כדי להפוך את הרוטב.
הסר טורקיה מהתנור ולתת מנוחה 20 דקות. בינתיים, לשים מתלה העליון בחזרה בתנור, להגדיל את החום כדי לצלות רגליים צלויות וירכיים עד העור הוא פריך, 10 דקות.
חותכים כל שד חצי מהגוויה בחתיכה אחת, חיתוך משני צדי עצם החזה וקרוב ככל האפשר לעצם. לעשות חתך אופקי ממש מעל מפרק הכנף כדי לשחרר חלק תחתון של כל חצי השד; ואז לחתוך את הכנפיים.