טורקיה עם סלט שעורה חם
טורקיה עם סלט שעורה חם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם שעורה לבישול מהיר, מיץ לימון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. מתכונים דומים: כרובית חמה וסלט שעורה עשב, עוף קרום פיסטוק עם סלט שעורה חם, ו סלט שעורה חם עם ויניגרט כתום דם.
הוראות
הביאו לרתיחה את מרק העוף ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים פנימה את השעורה ו 1/4 כפית מלח, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהנוזל נספג, כ -10 דקות.
בינתיים ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את השקדים ומבשלים תוך ערבוב עד לקלייה, 2 דקות.
מוסיפים למחבת את נבטי הבריסל, גרידת הלימון ו -1 / 4 כפית המלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם פריכים-רכים, כ -2 דקות; מעבירים לקערה גדולה ומנגבים את המחבת.
מוסיפים את השעורה לקערה וזורקים; מכסים כדי להתחמם.
מוסיפים את שמן הזית למחבת ומחזירים לאש בינונית-גבוהה.
מפזרים את ההודו עם 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מוסיפים למחבת ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד לבישול, כ -5 דקות. מחלקים בין צלחות.
מוסיפים את העגבניות ומיץ הלימון למחבת ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה את השקדים ואת יתרת 1 כף החמאה עד להמסה, ואז כף מעל ההודו.