טורקיה עם עשבי פרובנס והדרים
טורקיה עם עשבי פרובנס והדרים היא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 101 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 775 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו ענפי רוזמרין, קמח, עשבי תיבול דה פרובנס ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 19 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 86%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תרנגול הודו צלוי עסיסי עם עשבי תיבול דה פרובנס, הרבס דה פרובנס, ו הרבס דה פרובנס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
להכנת ההודו: מקמו את המתלה בשליש הנמוך ביותר של התנור וחממו מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
שוטפים את ההודו ומייבשים אותו במגבות נייר.
מניחים את ההודו על מתלה בתוך תבנית צלייה גדולה.
מניחים את טריזי התפוז והלימון, הבצל ו -2 ענפי כל עשב טרי בחלל ההודו הראשי. קשרו את הרגליים יחד כדי להחזיק את צורת ההודו. מערבבים 2 כפות חמאה, עשבי פרובנס, שמן ו -1 1/2 כפיות מכל מלח ופלפל בסיר קטן על אש בינונית רק עד שהחמאה נמסה. משפשפים את תערובת החמאה על כל ההודו ובין בשר חזה ההודו לעור.
מניחים את צוואר ההודו והגיבלטים בתבנית צלייה. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.)
מכסים את חזה ההודו בנייר כסף. צולים 20 דקות.
יוצקים 3 כוסות מרק לתבנית ומערבבים כדי לגרד את כל החלקים החומים בתחתית התבנית.
מוסיפים למחבת את שאר ענפי העשבים הטריים. צולים את תרנגול ההודו במשך 40 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
הסר את נייר הכסף מההודו; יוצקים עוד 1 כוס מרק לתבנית. ממשיכים לצלות את תרנגול ההודו עד שמדחום בשר המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך רושם 165 מעלות פרנהייט עד 175 מעלות פרנהייט עד שהמיצים מתבהרים כאשר החלק העבה ביותר של הירך מנוקב בשיפוד, מתבשל מדי פעם במיצי מחבת, בערך 1 שעה ו -30 דקות יותר.
מעבירים את ההודו לפלטה ואוהל עם נייר כסף.
בואו לעמוד 30 דקות תוך כדי הכנת הרוטב.
להכנת הרוטב: מסננים את מיצי מחבת ההודו מתבנית הצלייה דרך מסננת ולתוך כוס מדידה של 4 כוסות זכוכית; זרוק את המוצקים. כף את השומן מלמעלה מיצי המחבת.
הוסף מספיק מרק עוף, בערך 1 עד 2 כוסות, למיצי המחבת כדי למדוד 4 כוסות בסך הכל. ממיסים את יתרת החמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים למשך 1 דקה. מקציפים בהדרגה את המרק. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט, תוך הקצפה לעיתים קרובות, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את ההודו עם הרוטב.